rotator
rotator
rotator
rotator
rotator
rotator
rotator
Rólunk

TRAVELIO.hu utazási és marketing szakemberekből álló csapata több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az idegenforgami ágazat beutaztatási és kiutaztatási területén egyaránt. A kreativ részleg számos nemzetközi utazási kampány tervezésében és megvalósításában vett részt, valamint számos díjnyertes prospektussal és értékesítést segítő kiadvánnyal büszkélkedhet.

Turisztikai Információk, leírások

A TRAVELIO.hu professzionális utazási információs és tanácsadó portál célja, hogy iránytűként szolgáljon bárki számára, aki utazni vagy utat szervezni szeretne. Legyen szó akár egy városlátogató hétvégéről, akár egy többnapos európai körutazásról, a "VÁROSOK, LEÍRÁSOK" oldalak rengeteg hasznos, néha nehezen fellelhető információt és ötleteket adnak a szervezéshez és a tájékozódáshoz. Abban az esetben, ha a választott város még nem szerepelne a menüben a "SZERVEZETEK" gombra kattintva megjelenik minden európai ország hivatalos idegenforgalmi irodájának webcíme. Az oldalak folyamatosan frissülnek és bővülnek, ezért utazás előtt érdemes tájékozódni az aktuális részletekről. 

Repülőjegy, szállás foglalás, autóbérlés

A TRAVELIO.hu törekszik arra, hogy könnyen kezelhető és egyszerű maradjon, továbbá segítséget nyújtson a legjobb ajánlatok megtalálásában. A FOGLALÁS ÉS INFÓK menüpont alatt a saját utak szervezéséhez szükséges foglalóeszközök mellett a repülőjegy foglalással, szállásválasztással és autóbérléssel kapcsolatos szakkifejezések magyarázata is megtalálható, amelynek ismerete mindenképpen szükséges a foglaláshoz.

 

A tapasztalt utazók azonnal látni fogják a TRAVELIO.hu előnyét és nagyszerűségét. A kezdőknek, óvatosabbaknak pedig segítségül szolgál az első lépések megtételéhez.

 

Ajánlatok, kedvezmények...

Accor “3=2 offer”
Why not extend your stay? 3 nights for the price of 2.
Columbus Direct travel insurance
Quality cover at low prices to customers all around the world.
Priority pass
Access VIP lounges no matter where which airline and class you fly.
European City Cards
See more and pay less! Get your "passport" to European cities.
Rail Europe
Comfortable and affordable on European trains.
Lonely Planet Magazine
Packed with insider knowledge, hints and tips.
Sandemans New Europe City Tours
Free walking tours in 13 cities within 9 countries.
Sol Melia Wednesdays
Search your exclusive special offers now for the coming weekend!
Transfers
Low-cost shuttle and private transfers in over 70 countries.
IMEX Frankfurt 25-27 May
The essential worldwide exhibition for incentive travel, meetings and events.
Feliratkozás a Travelio.net RSS hírösszefoglalójára (angolul) Kövesse Twitteren a Travelio.net híreinek címsorait (angolul) Kerüljön közelebbi kapcsolatba a Travelio.net-tel a Facebook-on keresztül (angolul) Bookmark and Share