rotator
rotator
rotator
rotator
rotator
rotator
rotator
Rólunk

TRAVELIO.hu utazási és marketing szakemberekbÅ‘l álló csapata több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az idegenforgami ágazat beutaztatási és kiutaztatási területén egyaránt. A kreativ részleg számos nemzetközi utazási kampány tervezésében és megvalósításában vett részt, valamint számos díjnyertes prospektussal és értékesítést segítÅ‘ kiadvánnyal büszkélkedhet.

Turisztikai Információk, leírások

A TRAVELIO.hu professzionális utazási információs és tanácsadó portál célja, hogy iránytűként szolgáljon bárki számára, aki utazni vagy utat szervezni szeretne. Legyen szó akár egy városlátogató hétvégérÅ‘l, akár egy többnapos európai körutazásról, a "VÁROSOK, LEÍRÁSOK" oldalak rengeteg hasznos, néha nehezen fellelhetÅ‘ információt és ötleteket adnak a szervezéshez és a tájékozódáshoz. Abban az esetben, ha a választott város még nem szerepelne a menüben a "SZERVEZETEK" gombra kattintva megjelenik minden európai ország hivatalos idegenforgalmi irodájának webcíme. Az oldalak folyamatosan frissülnek és bÅ‘vülnek, ezért utazás elÅ‘tt érdemes tájékozódni az aktuális részletekrÅ‘l. 

RepülÅ‘jegy, szállás foglalás, autóbérlés

A TRAVELIO.hu törekszik arra, hogy könnyen kezelhetÅ‘ és egyszerű maradjon, továbbá segítséget nyújtson a legjobb ajánlatok megtalálásában. A FOGLALÁS ÉS INFÓK menüpont alatt a saját utak szervezéséhez szükséges foglalóeszközök mellett a repülÅ‘jegy foglalással, szállásválasztással és autóbérléssel kapcsolatos szakkifejezések magyarázata is megtalálható, amelynek ismerete mindenképpen szükséges a foglaláshoz.

 

A tapasztalt utazók azonnal látni fogják a TRAVELIO.hu elÅ‘nyét és nagyszerűségét. A kezdÅ‘knek, óvatosabbaknak pedig segítségül szolgál az elsÅ‘ lépések megtételéhez.

 

Ajánlatok, kedvezmények...

Accor “3=2 offer”
Why not extend your stay? 3 nights for the price of 2.
Columbus Direct travel insurance
Quality cover at low prices to customers all around the world.
Priority pass
Access VIP lounges no matter where which airline and class you fly.
European City Cards
See more and pay less! Get your "passport" to European cities.
Rail Europe
Comfortable and affordable on European trains.
Lonely Planet Magazine
Packed with insider knowledge, hints and tips.
Sandemans New Europe City Tours
Free walking tours in 13 cities within 9 countries.
Sol Melia Wednesdays
Search your exclusive special offers now for the coming weekend!
Transfers
Low-cost shuttle and private transfers in over 70 countries.
IMEX Frankfurt 25-27 May
The essential worldwide exhibition for incentive travel, meetings and events.
Feliratkozás a Travelio.net RSS hírösszefoglalójára (angolul) Kövesse Twitteren a Travelio.net híreinek címsorait (angolul) Kerüljön közelebbi kapcsolatba a Travelio.net-tel a Facebook-on keresztül (angolul) Bookmark and Share